24. toukokuuta 2014

A video is worth more than a thousand words

Hellooou! Pahoittelen ihan kauheasti tätä kirjoitustaukoa! Aattelin kuitenkin kauhean romaanin sijasta koota teille videon mun viimeisimpien kuukauksien tapahtumista. Pistän vähän listaa ja kuvausta ennen videota, joten sen tajuaa paremmin! :)

1. Ensimmäisenä näkyy kuvia mun Spring Breakin ekalta viikolta. Ajettiin siis Portlandiin ja käveltiin keskustassa, mentiin kiinalaiseen puutarhaan ja luonnonpuistoon, jossa oli aivan älyttömän hienoja vesiputouksia!

2. Toiseksi näkyy muutama, khrm vain muutama, kuva toiselta lomaviikolta jonka siis vietin Hawaijin aurinkoisissa maisemissa :) En muuta voi sanoa kun että tän vuoden paras viikko!!!

Näiden jälkeen tulee kuvia tenniksen grillausillasta, mun ensimmäisestä Dutch Bros kerrasta (se on siis vähän kuin Oregoni oma Starbucks, älyttömän hyvää!) ja jotain muita randomeita kuvia haha.

Sitten tullaankin Promiin! Meidän prom päivänä satoi joten ei ihan kauheasti kuvia saatu. Voin vaan sanoa et ihan älyttömän hauskaa oli ja varsinkin se valmistautumine siihen haha! Päivä prinsessana :) Näkyy myös kuvia polaroid kuvista, ostin täältä siis Polaroid kameran ja oon ollu erittäin tyytyväinen!

Tän jälkeen tulee varmaan lisää tenniskuvia ja sitten mun matkasta yläpuolella olevaan osavaltioon, Washingtoniin. Menin siis tapaamaan mun parasta kaveria Suomesta. Ollaan oltu niinkin onnekkaita että ollaan lähellä vaihtovuonna! Vietettiin tasan 24 tuntia yhdessä ja aivan liian lyhyt!

Sen jälkeen tulee monta monta selfietä meijän tenniskisamatkasta, pahoittelen!
Kissanpentu joka näkyy kuvissa, on yhden meijän joukkuelaisen kuukauden vanha kissa! niin pieni ja pörröinen :)

Ton jälkeen tuleekin kuvia meidän viime viikonlopun orientaatiosta, vihdoin ja viimein tapasin meijän alueen muut suomalaiset!!!!! haha kuvistakin huomaa siis... mentiin koskilaskemaan ensimmäisenä päivänä ja illalla keilaamaan ja pizzalle. Joillekkin vaihtareille piti sanoa hyvästit jo kokonaan kun ei nähdä enää :(

Viimeiset kuvat onkin meidän kuorokonsertista torstai-illalla. Stereotypiset kaavut päällä laulettiin...

Pahoittelen kuvien laadusta ja jos koko kuva ei näy! Taistelin ton videon kanssa pari tuntia... :D Jos tulee kysymyksiä tai halutte tietää lisää niin pistäkää viestiä! Mulla ei vaan hirveen usein oo aikaa kirjoitella tänne pitkiä tarinoita mutta vastaan kyllä jos pistätte viestiä :) nyt, nauttikaa videosta jos edes jaksoitte tämän tekstin lukea!
Toivottavasti nautitte! Täällä aika lentää, enää 37 päivää niin oon kotona, 35 kun lähden täältä. Mun hostperhe vie mut lomalle Phoenix, Arizonaan ens viikoksi, mennään siis vierailemaan myös Grand Canyonissa ja aivan varmasti vesipuistoissa koska lämpötilaksi on luvattu 42°C!!! en oo varma oonko koskaan ollut niin lämpimässä ilmassa...

Kun tullaan takasin mulla onkin enää 3 normaalia päivää koulussa ja sitten kesäkuun 6. päivä onkin Graduation :) Sinne mennään kävelemään High School Musical tyylisesti hattu ja kaapu päällä hehe, oon niin innoissani! Se seuraava viikonloppu meneekin kaikkien kavereiden valmistujaisjuhlissa vieraillen. Sitte onkin enää 3 viikkoa mulla jäljellä, täytyy keksiä kaikkea kivaa tekemistä. Mulla ja Janinalla (saksalainen vaihtari) on yhteiset läksiäiset sillon 28. kesäkuuta ja ollaan jo nyt alotettu askartelemaan erilaisia koristeita, kuvia niistä myöhemmin ;) mutta mutta, täällä blogin puolella mua näkyy varmaan sillon valmistumisen jälkeen kun on taas aikaa! Ja toivottavasti laadukkaammalla postauksella haha. Aivan mahtavaa kesälomaa jos sellaisella olet tai tulet kohta olemaan! Mä lähden pakkaamaan ja valmistautumaan palamaan siellä Arizonan auringon alla...


Hirmuisesti terkkuja täältä,

Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti