22. kesäkuuta 2014

Sunshine and warmth in Arizona

Elikkä siis mentiin mun hostperheen kanssa viikon lomalle Phoenix, Arizonaan tän kuun alussa. Lämpötila siellä oli normaalina n. 40°C ja aurinko porotti joka päivä. Yövyttiin pari ekaa yötä hotellissa, jossa oli varmaan 10 eri uima-allasta ja pieni vesipuisto. Ympärillä näkyy kaktuksia ja aavikkoa ja sinistä vettä, ihan täydellistä :) 

Tämän hotelliunelman jälkeen ajettiin toiseen kaupunkiin sukulaisten luokse. Seuraavana päivänä lähdettiin ajamaan kohti Grand Canyonia! Siis näkymät siellä oli ihan sanoinkuvaamatommat. Allapäin vuoristo tippuu muutamat kymmenet kilometrit, mutta kun katsoi horisonttiin niin sama näkymä vaan jatkui ja jatkui ja jatkui.... Ja oli ihan hiljaista. Todellakin näkemisen arvoinen!! Ei sitä taaskaan oikeen saanut kaapattua kuviin mut, yritin ainakin haha. 

Grand Canyon -reissun jälkeisenä päivänä mentiin kaupungin altaalle tai "vesipuistoon" uimaan. Oli aika pieni paikka ja meijän aika siellä lyhyt, koska jonkun lapsi päätti käydä vessassa...altaassa. Koko paikka evakuoitiin ja suljettiin tunniksi. Päästiin kuitenkin takaisin sisään ja hengailtiin vaan lisää auringossa :) 

Seuravaana päivänä käveltiin ympäri Downtonia koska sillä kaupungilla oki 50v- markkinat tai jotain joten koko keskusta oli täynnä telttoja ja erilaisia pelejä ja laitteita. Mulla ei oo muita kuvia sieltä kun photobooth kuvat, jotka otin Teaganin kanssa. Hän ei ihan tiennyt mitä tehdä haha. 


Toisteksi viimeisenä päivänä mentiin ihan valtavaan vesipuistoon!! Iso alue täynnä erilaisia vesiliukumäkiä ja keskellä iso allas, johon tuli 5 minuutin välein aina aaltoja ja ihmiset kellui uimapatjojen ja muiden kanssa. Mulla ei oo yhtäkään kuvaa sieltä ku kännykät piti jättää lokeroihin haha, pahoitteluni siitä, mut siis ihan älyttömän kiva päivä! Viimeinen päivä vietettiin samaisessa hotellissa jossa alotettiinkin, nauttien vielä viimeisistä uintimahdollisuuksista. Kaiken kaikkiaan ihan mahtava viikko, aurinkoa ja vettä yllin kyllin! :) Tähän loppuun vielä meidän ennen ja jälkeen - perheselfiet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti