1. joulukuuta 2013

November in pictures

No hupsista..... vähän on kulunut aikaa viime postauksesta. Täällä on tapahtunut niin paljon kaikkea ettette ees jaksais lukea niin paljoa jos kirjottaisin kaiken. Koska kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, saatte mukavan määrän kuvia ja kuvatekstejä :)

Ekaksi saatte kuvia saksan ryhmän retkestä Portlandin eläintarhaan ja saksalaiseen ravintolaan.
              hug an exchange student day <3Seuraavaksi kuvia ihan älyttömän kivasta viikonlopusta Seattlessa!!! 

Ja paras juttu, yhtäkkiä keskellä Seattlen katuja tuli vastaan suomalainen kauppa! Täynnä Marimekkoa ja Iittalaa, jopa tuotenimet oli suomeksi! Älykallista tosin....
 ja seuraavaksi Space Needle. Aivan uskomattomat näkymät tuolta ylhäältä!
kyllä, oli tuulista.


oltiin siis jalkapalloturnauksessa pääasiassa, joten mainostan firmaa ;)

Käytiin myös valtavassa Family Fun Centerissä, mutta kuvat sieltä ei oo mitään kovin ihmeellisiä joten saatte tyytyä mun selityksiin. Se oli periaatteessa siis mahdottoman iso halli täynnä erilaisia pelejä ja laitteita. Ulkona oli Go Kart rata ja trampoliineja, jonkinlainen huvipuistolaitekin löyty ja tottakai törmäilyautot. Paikka oli ihan täynnä mutta hyvä fiilis tosin! :)

Viime viikonloppuna oli mun eka jalkapallopeli. Pelaan City League Socceria, mikä on ilmeisesti kuin futsal (footsal?) Suomessa. Sen pelin tilanteesta ei sit tarvikkaan puhua... haha. Hauskanpito nyt lähinnä olikin pääasia. Näkään kuvat ei oo mitään parhaita koska valotus siellä hallissa on ihan surkee ja siinä on pleksi välissä. Pidettiin myös muitten vaihtareitten kanssa teemapäivällinen, Suomi oli ekana. Muusit ja lihapullat, ja ennen kun kukaan väittää et ne on ruotsalaisia, meijän lihapullat on kuitenkin erilaisia ;) Tosin jälkipalana oleva mustikkapiirakka oli ujo katastrofi..... noh, maistui sentään hyvältä!
 Viime viikolla sain myös joulukalenterit postissa, kiitos niistä! Odotan huomisaamua...
Käytiin keilaamassa parin vaihtarin kanssa viime tiistaina, MÄ VOITIN !


tiedetään, ei mikään mahtava tulos mut sentään voitin !

niin mitkäs onkaan ne mun kengät....

THANKSGIVING! Me vietettiin se mun hostiskän perheen kanssa. Hänellä on siis 6 sisarusta ja yhteensä lapsia on 26. Voitte siis kuvitella kuinka täynnä yksi pieni talo oli ja mikä oli melutaso. Ruoka oli tosin ihan superhyvää! Mä en ehtinyt räpsiä paljoa kuvia, pahoittelut siitä. Lähinnä siis syötiin, pelailtiin ja oltiin perheen kanssa. Peittosin kaikki lapset Rummikub pelissä ja sen jälkeen peli laitettiin pois hahaha.  neljä 26:sta hostserkusta

Eilen oli Black Friday, joka on siis lähinnä shoppailupäivä. Kaikissa kaupoissa on hullut alennusmyynnit ja ne jatkuu yötä myöten. Täytyy tosin olla ihan älynopee, sen huomasin koska halusin iPadin mutta 2 minuuttia myöhemmin ne oli jo loppu. Piti siis tilata netistä joten sitä odotellessa ! Käytiin mun hostäitin kanssa klo 4.50 aamuyöllä yhden kaupan alennusmyynneissä, mutta sitten päädyttiinkiin pariin muuhunki kauppaan, oho... Mä ostelin lähinnä joululahjat kaupoista, kyllä itellekkin tarttu muutamia asioita :D Ei oo mikään muuten muuttunut, täälläkin asti saa kuulla mun pienistä jaloista, nimimerkillä ostin just talvisaapikkaat kokoa 2 lastenosastolta.... Ne on kyllä halvempia,  että ehkä se on sitten se hyvä puoli. Toivottavasti tässä oli jotain järkeä, nyt mä jatkan Nälkäpeli-kirjojen lukemista, oon koukussa! 

 Loppuun pieni kevennys, joka sai mut ainakin nauramaan toissapäivänä. Tottahan toi on, ei muuta voi sanoa.


ps. miten huomenna voi olla jo joulukuu?? Täällä voi päivisin olla vielä jopa 15 astetta lämmintä ja lumesta ei oo tietoakaan. Ei kyllä tunnu talvelta yhtään :D hieman alan päästä joulutunnelmaan, koska kaupat soittaa pelkkää joulumusiikkia ja kaikkien talot on (yli)koristeltuja jouluvaloilla ja ilmatäytteisillä lumiukoilla.Jätän teidät talvitunnelmiin suklaakuvan kera! (olin ylpeä että sain hyvän kuvan Photography kurssille, joten pitihän se tännekkin laittaa)  
                                                          HYVÄÄ JOULUKUUTA!

1 kommentti: