2. marraskuuta 2013

Syksykuulumisia

Täällä on edelleen (onneks) kelpo lämmintä, joinain päivinä jopa +20 ja aurinkoista!! Pari viikkoa sitten lehdetki oli vielä ihanan värisiä, mut nyt ne kai on jo suurimmaks osaks pudonnu. 
Viimeset pari viikkoa on ollu ihan Halloween huumassa oleilua. Oon kaivertanu niin monet kurpitsat, koristellu taloa ja käyny karkki vai keppos -kierroksella!! Halloween on niiiiin erilainen kun Suomessa. Tässä on muutama meijän perheen kaivertama kurpitsa. (Toi lepakko on mun haha) 


Oltiin viime viikonloppuna meidän kirkon järjestämässä Barn Partyssa ja tässä meidän koko supersankarijengi ite tehdyissa asuissa!! 
               (Saatiin paljon kehuja)
Se Barn Party oli siis isossa ladossa (yllätys yllätys) ja se oli täynnä pisteitä, joissa sai kiertää. Kasvomaalaus, omenansyönti ja heinälabyrintti oli muutamat. Lähinnä toi tapahtuma oli pienille lapsille, mut ihan siistin näköstähän siellä oli! En saanu kauheesti kuvia, koska oli niin pimeää ja me ei oltu siellä kauheen kauaa. Iso latojuhla siis, jonne pukeuduttiin :D 

Me lähdettiin sieltä Janina kanssa aikasemmin, koska meidän koulun International Club järjesti retken Haunted Corn Mazeen. Siis isoon maissilabyrinttiin, joka on täynnä ihmisiä pelottelemassa. Voin sanoa jo nyt ettei oli mikään mun mieluisin kokemus.... Se oli siis aivan valtava maissipelto muunnettuna labyrintiksi! Ne maissit oli siis noin kolme kertaa mua pidempiä. (Vaiks oonki lyhyt, ne oli oikeesti korkeita haha) Ihan ekaks sai valita kartan jollain tietyllä teemalla. Meillä oli onneks ihan amerikkalaisia mukana joten valittiin amerikan historia. Aina kun löysi numeron siellä sokkelossa, piti katsoa sen numeroista kysymystä ja vastauksen perusteella se kerto kumpaan suuntaan mennä. Sinne kyllä eksy ihan kartankin kanssa.... No mutta siis, siellä kuljettiin vaan, ei nähnyt _yhtään_ mitään!! Joka kulman takaa hyppäs joku hirvee hahmo. Ne meni siis niin pitkällekkin et yhessä kohtaa joku sahas moottorisahalla mun jalkaa... Ne lähti myös aina jahtaamaan sua ja yllätti sut takaa. Siellä mentiin myös ikään kuin pienten talojen läpi, joissa oli strobovalot ettet ainakaan saa mistään mitään selvää ja yhessä ainakin jotain tippu sun päälle, yhessä jostain pimennosta hyppäs ihan hirvee pelle sun eteen ja yhessä seiso keskellä joku tyyppi joten melkeen pakosta törmäsit häneen, koska et nähny yhtään mitään. Mentiin myös kummituskoulubussin läpi, jossa penkkien välistä hyppäs ihmisiä ja taakse oli rakennettu kauhee kammohuone. Sinne oli lavastettu myös hautausmaa ja yhestä niist haudoista nousi joku. Tä koko homma kesti siis noin puoltoista tuntia!! Mä puol juoksin siel vaan koska se oli oikeesti ihan järkyttävää! Ja mun kävi niin sääliks yhtä pientä poikaa, joka itki jo valmiiks ja näki yhes kohtaa bajamajan ja oli vaan et "täytyy mennä vessaan" ja kun hän avas oven, kauhee karmiva hahmo hyppäs sieltä ja siis se poika ei varmaan nuku enää ikinä. Siel oli kyl tosi paljon nuoria lapsia et ehkä nä ei sit pelkää nii paljoa...en tiiä, mut kokemus sekin oli. En saanu kyl yhtäkään kuvaa siellä, oli pilkkopimeetä ja piilotin mun kännykän etten vaan hävitä sitä. 

Sen maissilabyrintin jälkeen mentii  koululle kaivertamaan vähän lisää kurpitsoja ja syömään. Kello oli tässä kohtaa joku kymmenen illalla, joten oli vähän outoa hengata koululla...



Käytiin myös pari viikkoa sitte otattamassa perhekuvat, joten tässä muutama niistä! :) 
                       #kaksari


Eilen mentiin siis karkki- vai kepposkierrokselle ja herranjestas nä ihmiset panostaa halloweeniin!!! Mä olin ihan suu auki kävelemässä ku ihmiset oli koristellu talonsa niin hienosti. En saanu paljon kuvia eikä niistä nyt tietenkään saa oikeeta käsitystä mut jotain ainakin. Harmi vaan et just eilen illalla piti sataa ni oli tosi pimeetä ja märkää mut se ei silti estäny karkin keräämistä! Meijän läheisessä puistossa oli myös yhen kirkon järjestämä juttu, jossa parkkipaikka oli täynnä autoja ja niiden takaluukut oli koristeltu ja sieltä sai ihan mielettömästi karkkia! Siis herranjestas ne vaan kaato kourallisia sun koriin.... :D (pahoittelen kuvien huonosta laadusta)


 tä oli ehkä paras ite tehty asu jonka näin!
 
                Tä oli vasta puolet....
               Vihreä lyhty ja Robin! 

Tä viime viikko on menny vaan pakkaillessa....kyllä, me muutettiin tänään. Tä uus talo on noin kymmenen minuutin päässä vanhasta ja onneks saan olla viel samassa koulussa, ettei tarvi vaihtaa. Tä talo on muutenki isompi ja parempi tälle perheelle :) nyt on kyllä selkä kipeenä kaikesta laatikoiden kantamisesta, mutta onneksi on poreamme pihalla <3 hahah mä jatkan muuttoa täällä, HAPPY HALLOWEEN !! (Tais mennä jo mut ei se mitään) 








3 kommenttia:

  1. Ihana postaus :) ! Toi kaikki kuulostaa niin ihanalta :)

    VastaaPoista
  2. uu halloween siellä on varmaa aika kokemus! mut hyi pelle x(

    VastaaPoista
  3. ÄÄÄÄH TOI MINION ASU! MÄ HALUUN SELLASEN :DDD

    VastaaPoista