26. joulukuuta 2013

It's christmas time



Joulukuu on menny ihan hurjan nopeesti! Koulusta oli koko ajan ihme lomapäiviä, sitte yks viikko olikin kokonaan lomaa koska "satoi niin paljon lunta". Täällä ei siis oo mitään välineitä, jolla hoitaa tiet kuntoon, joten kaikki oli loukussa kotona. Eikä näillä myöskään oo talvirenkaita joten autolla ei voinut mennä minnekkään. Mulle se kelpas loistavasti, koska pystyttiin leipomaan piparitalo ja tekemään vaikka mitä projekteja! Piparitalo on muuten tehty suomalaisesta taikinasta, koska amerikkalainen ei maistunut kenellekkään ;) hyvä suomi!











Vasemalla miltä piti näyttää ja oikeella miltä mun näytti...noh ei mennyt ihan niinkuin strömsössä.



Lumipäivien aikana oli myös Suomen itsenäisyyspäivä ja tottakai piti leipoa korvapuusteja! (Aika hyvin meni kaupaksi muuten...) Mua alettiin syyttää että mä toin lumen tänne Suomesta, koska tä ei tosiaan oo normaalia. Yleensä ei tuu ollenkaan lunta.





Jos ette siis tienneet mikä korvapuusti on englanniksi, nyt tiedätte......




Mut tutustutettiin myös uuteen jälkiruokaan! Oli muuten hyvää, suosittelen!




Meidän kirkkokin panosti jouluvaloihinsa tähän aikaan :)



Mun kaveri Andrea vei mut perheensä kanssa hakemaan joulukuusi farmilta. Ne on oikeesti tosi cooleja, Suomikin vois hankkia tällasia haha. 



Mekin haettiin oma kuusemme ja koristeltiin tietenkin :)


Mun Youth Groupissa oli "Ugly sweater christmas party" joten nä on sieltä niitten photoboothista. (Huomatkaa Justin Bieber lahjapaperi taustalla). Mulla ei valitettavasti ole yhtäkään rumaa villapaitaa :( (tai varmasti jonkun mielestä on mutta ei ainakaan jouluteemaisia hah!)




Koulun joulukonsertti!






Yllätettiin myös meksikolainen vaihtari Brenda hänen syntymäpäivänä!


Viime viikonloppu menikin Portlandissa mun AFS yhteyshenkilön kanssa. Huippukohta matkassa oli eläintarhan jouluvalot! Yli miljoona valoa oli pistetty ympäri sitä aluetta ja ei meinannu uskoa silmiään kun käveli siellä. Mitään ei tietenkään saanu taltioutua kameralle niin hyvin kun miltä se näytti oikeassa elämässä, mutta noh, sain mä jotai kuvia.











Kävin myös luistelemassa ostoskeskuksen pohjakerroksessa olevassa jääkentällä! (Surkeeta toimintaa, voin kertoa) 


Täälläkin näkyi Joulupukin Kuumalinja<3


Sitten tullaankin jouluun. Meillä oli talo täynnä serkkuja ja siskoja ja mitä muuta! Näitten jouluruoka on kyllä kans niin outoa. Tässä perheessä se oli peruna-makkarakeitto, chili ja sipsit, sämpylät, maissihommeli ja mitäs kaikkea muuta. Niin kaukana suomalaisesta ku vaan voi olla :D ihan hyväähän se oli, vähän outoa vaan syödä jouluna tollasta. Aattona (24.päivä) ängettiin kaikki olohuoneeseen katsomaan The Grinch ja syömään poppareita. Täällä on tapana avata yksi lahja edeltävänä iltana, joten yli puolet meistä sai pyjamat, jotka päällä sitten hengattiinkin seuraavat 30tuntia... 








Kaikki oli aivan liian innoissaan menemään nukkumaan, koska kaikki odotti joulupukkia! Täällähän se tulee 24.pävän ja 25.päivän välisenä yönä. Aamulla herättiin varmaan jo ennen kaheksaa ja heti juoksemalla olohuoneeseen katsomaan! Kauhee elokuvahetki tuli kun kaikki istuu pyjamat päällä, silmät ristissä kuusen ääressä ja tuijottaa lahjamäärää. Mun lahjat oli aivan älyttömän ihania ja onnistuneita ja oon erittäin kiitollinen niistä :) tässä pieni kooste:





Paketeista paljastui niin amerikkalaisia kuin suomalaisiakin lahjoja! Sain siis paitoja, suklaata, lakanat, huivin, kengät, sukat, vähän lisää suklaata, jotain pieniä muita juttuja ja tietenkin, pyjamat <3 


Äitin tekemät lapaset :') 

Kengät! (Edelliset meni rikki hups) 


Serkuilta tuli oikeen Suomi paketissa!
Kiitoksia erittäin paljon :)


Aamupäivästä vieraat lähtikin jo omille teilleen ja me jäätiin hengailemaan kotiin. 
Aamupalaksi kuitenkin ensin Monkey Bread !

Mitään ei olla saatu aikaan sen voin sanoa. Ollaan maattu sohvalla, katottu leffoja, leikitty uusilla leluilla ja tehty popcornia uudella koneellamme!






Tä on ollut kyllä yks parhaista jouluista, täytyy sanoa :) Mulla on lomaa vielä 1,5 viikkoa, joten pitäis varmaan keksiä jotain muutakin tekemistä, kun sohvalla makaamien ja suklaan syöminen..

Toivottavasti teillä on ollut aivan ihanat joulut ja pukki osasi tuoda mitä pyysittekin!!  HAPPY HOLIDAYS :)


2 kommenttia:

  1. näytttää ihan törky kivalle, ihan kateeks käy!! Toi perhekin näyttää nii mukavalle :) ihanaa jatkoa sinne! :)

    VastaaPoista
  2. voi kiitos paljon Iida!! :) ja joo, ihan älyttömän kivaahan täällä on!

    VastaaPoista