14. lokakuuta 2013

homecoming ja pumpkin patch!

Eilen oli meidän koulun Homecoming tanssit ja voin sanoa, että oli ihan sairaan hauskaa! Sain kuin sainkin sen mekon, kun halusin pienten ongelmien jälkeen ja olin kyllä tyytyväinen! Minä ja Janina kutsuttiin toinen saksalainen vaihtari meidän homecomingiin, koska hän ei päässyt omiinsa AFS leirin takia. Koko päivä oli ihan prinsessa päivä kun vaan laittauduttiin ja valmisteltiin iltaa varten.
vähän on pituuseroa tässä....

hostäiti <3


mun DIY kengät jotka jätti glitteriä kaikkialle !

Olin kertonut mun hostvanhemmille mun kaverista, ketä pyydettiin homecomingiin ja selitin miten oon kateellinen et hän saa sellasen rannekukkasen, jonka pojat yleensä antaa parilleen niin eikö mun ja Janinan hostvanhemmat ollu sitte hankkinut meillekkin! Mun hämmästyksekseni noi kukkaset on aitoja, joten toi jopa tuoksui hyvältä sen lisäksi että näytti ihanalta :)
(mun kynnet on turkoosit koska teema oli under the sea, ei sen takia että unohdin lakata kultaiseksi :D) 
 
Eilen ei oikein saatu hyviä kuvia koska oli niin pimeetä, joten tässä muutama, jotka otettiin tänään.


Ja itse homecoming oli kuin yhdet isot bileet! Tanssilattia ihan täynnä, todella kuuma ja hiostava tunnelma ja musiikki vaan täysillä. Tunnelma oli kyllä ihan mahtava ja siisti kokemus sinänsä! :) ainiin ja sisällä ei nähnyt yhtään _mitään_  joten valitettavasti mulla ei oo kuvia sieltä :(


Tänään käytiin hakemassa kurpitsat Pumpkin Patchista, eli isolta kurpitsapellolta. Me ei ihan oltu valmistauduttu niin kylmään ilmaan kun oikeasti oli, joten hytistiin siellä. Se oli aivan valtava pelto vaan täynnä kurpitsoja!! Kuvista ei saa todellakaan aitoa kuvaa, minkälaista siellä oikeasti oli. Ja koko paikka täynnä ihmisiä ja pieniä lapsia joka paikassa. Siellä oli myös vuohia joita sai syöttää ja tottakai myös hot dog myyntipiste.... okei sai sieltä kuumia juomiakin :D Idea oli, että itse sai kävellä ympäri peltoa ja valita ihan minkä tahansa kurpitsan, joka näytti hyvältä omasta mielestä. Kurpitsat maksettiin sen jälkeen painon mukaan. Mä olin ihan innoissani siellä, koska Suomessa ei tosiaan oo mitään ton tapasta!


perhekuva!

kuten huomaatte, kaikki on niin innoissaan et otetaan kuva.... :D

no mutta, täällä aletaan kohta kaivertaa kurpitsoja ja valmistautumaan halloweeniin, terkkuja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti