5. lokakuuta 2013

BIRTHDAY+muuta


Anteeksi tauko ja anteeksi että tä tulee vähän myöhässä! Viime viikolla mulla oli siis synttärit ja mulle oli suunniteltu vaikka minkälaista ohjelmaa. 

Heti aamulla kun avasin oven, noin 20 ilmapalloa lensi mun päälle!! Mun hostäiti oli väkertänyt edellisenä iltana kauheen ansan mulle haha! Ja kun menin kylpyhuoneeseen, sain lisää ilmapalloja päälleni ja peiliin oli kiinnitetty teksti. Kyllä säikähdin noin seittemältä aamulla! 
Koulun jälkeen päivällisen aikaan meidän naapurit tuli syömään meille mun synttäripäivällistä. Sen jälkeen sain pienen kortin, jossa luki vihje. Kävikin ilme että mulle oli järjestetty aarrejahti. Aina kun löysin yhden pienen lahjan, sain seuraavan vihjeen. Lahjoja kerääntyi loppujen lopuksi vino pino ja pienemmät lapset autto mua avaamisessa! Viimisessä kortissa luki vielä, että mun täytyy valita isot pallot vai pienet pallot ja sen jälkeen mut vietäisiin jonnekkin hauskaan paikkaan. No miettisin hetken ja sillä aikaa hostiskä toikin kakun!! Kakun jälkeen valitsin pienemmät pallot ja lähdettiin ajamaan. Päädyttiin pelaamaan minigolffia! Ainiin, lahjoista paljastui kaikkea pientä kivaa kuten kynsilakkoja, suihkugeelejä, huulirasvoja, lapaset, kyniä ja vaikka mitä. Mulla oli ihan paras päivä !!! 
Ja sitten muihin asioihin, mun liaison eli tukihenkilö tuli käymään meillä ja hän on ihan mahtava!! Sain Oregon hupparin, joka mun oli pitänytkin ostaa joten huisia! Muutenkin hän on tosi rento ja lupasi viedä mua viikonloppuisin Portlandiin eli lähimpään suurkaupunkiin joten ootan innolla! 

Ja kouluasioihin, täällä on kokeet ihan älyhelppoja! Kaikki on monivalintaa ja aina löytyy vaihtoehdoista ainakin yksi, josta tietää ettei se ole ainakaan se. Esimerkiksi mun historian kokeessa kysyttiin miksi Amerikkaan muutettiin niin paljon ja yksi vaihtoehto oli että "koska kadut oli tehty juustosta eikä siellä ollut kissoja" ja yksi kysymys oli presidenteistä ja vaihtoehdoista löytyi Angelina Jolie.... Hauskin oli kun oli kyse urbaanista ympäristöstä tai jotain sinne päin ja yksi vaihtoehto oli että "Keith Urbanilla on yli 54 miljoonaa seuraajaa twitterissä" ja silti monet ei läpäise koetta...... Musta tuntuu että opettajat antaa ehkä vähän liian helposti näitä arvosanoja, oon esimerkiksi ainoa meidän matikan ryhmästä kenellä on A+ arvosanana tälllä hetkellä ja liikunassakin mulla on A+? Mä en ihan tajua näiden arvosteluperusteita mutta ei sen väliä, kyllä mulle kelpaa A:t! :D 

Oon tosi innoissani koska Homecoming on viikon päästä! Ne on siis tanssiaiset tai juhlat vähän niinkun ja pääsee mekkoshoppailemaan ennen sitä!! Teema on tänä vuonna Under the Sea, mutta mekko jota oon kattellu ei nyt erityisesti mee siihen teemaan :D 
Toivottavasti löytyy kaupasta ja oikea koko!

Oon myöskin tosi innoissani koska huomenna alkaa SkyCamp, eli vähän niinkuin orientaatio AFS vaihtareille, jotka on tällä alueella. Pitäis olla kaksi muuta suomalaista joten pääsee puhumaan suomea! (Joka on hukassa ja pahasti voin kertoa...) 

Aattelin myös että voisin tehdä videopostauksen (koska kirjoittaminen on vidasta) joten voitte kommentoida mistä haluutte kuulla tai jos ette haluu kuulla mua niin kertokaa tai älkää kommentoiko! Jos tossa nyt oli mitään järkeä mutta siis kaikki hyvin täällä!! Terkkuja suomeen :)

Ps. Olin nolo ja liityin ask.fm:n joten sinne vaan kyselemään! www.ask.fm/marppis

4 kommenttia:

 1. Ihan sairaan ihanan kuulosta! sul kävi oikeest niin hyvä tuuri ku pääsit noin kivaan perheeseen.
  ja hei Portland on ihan mahtava paikka!! kannattaa käydä ainaki Powell's Booksissa, se on kai USAn suurin kirjakauppa ja kyl yks suurimmist koko maailmas! ja OMSI on kans kiva (Oregon museum of science and industry), aika samanlaine ku heureka :)
  oon nii ilone et sul menee hyvin siel ja sul on oikeest niin kiva perhe :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau kuulostaa hyvältä!! Täytyy käydä tsekkaamassa ;) ja voi ihana kiitos, mä oon superonnellinen täällä!!

   Poista
 2. no nyt mäki alennuin..... mut videopostaus ois tosi kiva x) jos teet ni esittele pikkusisko ;)

  VastaaPoista