24. elokuuta 2013

Isäntäperhe ja sijoitus!

Moikka!

Vihdoin tuli ne kauan odotetut sijoitustiedot ja isäntäperhe! 11.9. mä lennän siis Helsinki-Amsterdam, Amsterdam-Seattle, josta matka jatkuu sen jälkeen kohti Eugenen kaupunkia Oregonissa. Oregon sijaitsee siis länsirannikolla, ihan californian yläpuolella. Ja mun kaupunki Eugene on aika länsipuolella koko Oregonia eli lähellä Tyyntä valtamerta. Oregon on ilmastoltaan paljon lämpimämpi kuin suomi, esimerkiksi talvella lämpötila ei tipu muuta kuin ehkä -3 asteeseen tai muuhun, joten oon tosi onnellinen koska tykkään lämmöstä enemmän!

Ja nyt siihen perheeseen siis. Mun perheessä on aika nuoret vanhemmat ja sitten yks sisko, hän on vasta 22 kuukautta joten aika pieni. He asuu tosi idyllisessä naapurustossa ja muutenkin koko alue vaikuttaa tosi turvalliselta ja viihtyisältä. Ne vanhemmat kuvaili tota Eugenen kaupunkia ekologisena tai et siellä on tärkeetä luonnonmukaisuus ja pyöräily esimerkiksi on tosi yleistä! Ruuhkaa ei hirveesti ole, koska autot ei siis hirveen ylesiä ilmeisesti oo, mutta joka paikkaan pääsee 20 minuutissa tai vähemmässä.
Perhe kirjotti myös että heiltä on vaan n.45 minuutin ajo Tyynen valtameren rannalle ja 2 tunnin ajo vuorille! Ainoo vaan, että perhe on sitoutunu ottamaan mut marraskuun puoleen väliin asti, jonka jälkeen saattaa vaihtua tai sitten pysyn samassa, sen tietää sitten. Hauskinta on, että mun perheellä on suomalaisia juuria! Isän isovanhemmat on suomalaisia ja äitilläkin on joitain suomailaisia sukulaisia.

Mun koulukseni on merkitty Willamette High School, joka on n.7 minuutin ajon päässä kotoa. Siellä on n.1500 oppilasta ja luokat 9-12. Nettisivut kertoo, että siellä on kolme jumppasalia ja suuri auditorio. Koulun maskotti on ahma. En löytäny nyt mitään hirveen hyviä kuvia koko rakennuksesta, mutta tässä nyt ees vähän kuvaa millainen se on. 

                                                                 (kiitos google kuvista)


Oon enemmän ku innoissani lähtemässä tonne ja nyt vaan lasken päiviä ja mietin vähän mitä pakata! 

TJ18 

5 kommenttia:

 1. wääääääääääääää kui siistii x) voit pakata mut messii ;)

  VastaaPoista
 2. oiiiii upeen kuulosta!
  mäki olin sillo edelliskesänä vaihdos Oregonis ja tuol Eugeneski käväsin iha nopsaa ja vaikutti kyl mukavalt paikalt.
  Ja hei plusplusplus Oregonis ei oo alv.ii eli shoppailus tulee halvaks ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AINII!! ei vitsit en ees muistanu! jeeejeejeee!!! :)

   Poista