27. heinäkuuta 2013

The start

Moikka! Vihdoin ja viimein sain aikaseks tehdä tän vaihtovuosi-blogin. Oon siis suomalainen 16-vuotias tyttö (kohta 17 !!) lähdössä Amerikkaan AFS-järjestön kautta. Lähtöpäivä oli alunperin 8.8. , mutta pari päivää sitten tulikin tieto, että lähtö siirtyy 23. päivään. Perhettä odotellessa siis! Mulla on lento ensin Amsterdamin kautta Seattleen ja sieltä jatkuu matka sitten sinne minne ikinä pääsenkään :) Mun isäntäperhe voi olla jostakin näistä seitsemästä osavaltiosta: Alaska, Washington, Wyoming, Montana, Ohio, Utah tai Oregon. Ehkä omana ykkösenä ois toi Washington mut totta puhuen kaikki käy.

Päivittelen tänne sitten aina kun kuuluu lisää!

Ekassa postauksessa voin näyttää teille parit "the making of"-kuvat mitä oltiin tänään Nean kanssa ottamassa blogia varten. Taustalle päätyi junarata kuvaamaan tulevaa matkaa. Mukaan pariin kuvaan otin myös mun oman lapsuuden matkalaukun, jonka raahasin ennen joka paikkaan.
Nyt muutama kuva!

                              Päällä mulla on Primarkin farkkushortsit, tummansiniset balleriinat ja Orsayn pitsitoppi
                                                             Äitin neuloma USA-neule

Kommentoikaa jos on jotain toiveita tai huomioita liittyen blogiin! Yritän päivitellä tätä aina ku mahdollista ja on jotain uutta kerrottavaa :)

Ps. Pääset seuraamaan blogiani bloglovinissa! -> Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

4 kommenttia:

  1. Jee ihan sairaan kivaa, oot päässyt kans vaihtariblogin kirjoittamisen maailmoihin hehe :D!!

    VastaaPoista
  2. oi kun hieno banneri ;)
    terkuin nenski ! x)

    VastaaPoista